Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Бош

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    И 164 8V T.S. му е най комфортно с тях . Иначе с BOSCH четири полюсни (точно модела не помня) карах 2 години на ГАЗ и никакъв проблем. Но на 16V там вече е друга работа , както каза един път колегата spe4elist : Бачкам в BOSCH ама карам с NGK
    Ta mordohy ako решиш да ставаш търговец все пак ще се намеи кой да купува
    Сега го видях.Търговец от мен пак ви казвам,че не ставам,но да ви помогна да си вземете свестни свещи,това да.Идеята не е чак толкова трудна за осъществяване.Просто трябва да се разбереме,кой колко и са какъв мотор иска свещи.Нищо не ни пречи някоа събота да си направиме една разходка.Давам ви само идея.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз преди месец си сложих Bosch и съм доволен засега. Преди карах с NGK, ама нищо не остана от тях и трябваше да ги сменям, ама не ми се даваха 250лв. за свещи. Много лоши думи се изговориха за Bosch, но за тази цена не може да се очаква да работят като NGK или Denso за повече от 250лв. Преди да си сменя свещите, сутрин беше ад:забива муцуна, като настъпех педала за газта и започваше да се дави, след като позагрееше, ми се налагаше да я изрежа малко, за да се държи нормално в ниските обороти. Сега тези неща ги няма и аз лично съм доволен. Разхода не ми падна особено, но вече съм се примирил с него. А по повод Golden Lodge - хубави са, ама и те излизат от скалата на бюджетните свещи. Ако караш в градски режим в повечето време, за мен лично разликата в свещите не играе особено като фактор. Сега ще ме оплюете, ама това си е мое мнение.
      Alfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99

Comment

И аз съм с БОШ вече 10,000км и нямам никакви проблеми...излезе ми 60лв със смяната....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз ползвам БЕРУ 4- електродни. Но скоро ще ги сменям- на 25 хиляди са почти (от тез глупци съм, дето сменят често ). Нямам оплаквания. И ще взимам прехваленото Дензо, пък да видим.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            И ще взимам прехваленото Дензо, пък да видим.
            Ако е Denso iridium нямаш много полза от тях на газ , даже е по зле
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

здр.пак.Смених свещите и колата е доста по добре от преди(сложих бош незнам за6то има толкова оплакваниа от тях,но колата си варви добре )днес я закарах на диагностика и ни6то не показва да и има но сутрин като е студена пука яко и забива муцуната ако и дам гас.мом4ето от диагностиката каза 4е е дебитомер за него,но може ли да е от него като него показва на диагностиката а и колата го прави това само като е студена как да сам сигурен 4е е дебитомер триабва да го взема нов да пробвам или ...
              Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

Първоначално публикувано от kemo_nike Покажи съобщение
                здр.пак.Смених свещите и колата е доста по добре от преди(сложих бош незнам за6то има толкова оплакваниа от тях,но колата си варви добре )днес я закарах на диагностика и ни6то не показва да и има но сутрин като е студена пука яко и забива муцуната ако и дам гас.мом4ето от диагностиката каза 4е е дебитомер за него,но може ли да е от него като него показва на диагностиката а и колата го прави това само като е студена как да сам сигурен 4е е дебитомер триабва да го взема нов да пробвам или ...
                Извинявай, ако си писал преди това, но чистил ли си дюзи? Че напоследък на 2 или 3 коли с тези симптоми (пукане, глъхнене само на студено) се оказват позамърсени дюзи.
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

несам 4истил дюзи,но мислиа утре 6те пробвам един дебитомер от един приател и ако с него стане зна4и там е проблема
                  Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

хора ше ме извините но,стига ги бърникахте тези алфи.те не са като другите марки.аз като я взех беше кукла от вън и от вътре,дрън и чакмаклаприл и сложих агу обикновенно щот ме тресе кризата отдавна и за това по-евтиния вариянт.започна да думка и от там разни-свещи ,кабели,сонди,дебитомери,лули и бубини,и никой не беше сигурен от какво е.ако трябва да се вържеш на всяко предположение то трябва да ръснеш оше за 1 кола пари и пак до там.евала на всички колеги от форума които откликнаха на моите проблеми а те не бяха малко,и благодарение на тях малко технически размисли сондаж стигнах до заключението-сменям свещите БОШ за 42лв бразилско производство и край.ти знаеш ли, отивам при майстор за проблема и той ми вика?
                    -тези 8свещи за кво са ти?ебати ташака.а 1друг прословут идва при мен и ми вика
                    -я да махнем капака на ангренажа да видя как е зацепен ремъка щот при мен има 1 алфа и цяла седмица не мога да я озъптя,гърми и на бензин.спря да пука както преди.от април до сега само 1път преди 3 седмици но разбрах защо.рискувай разхода и при нужна 3та предавка превключи на 2ра за да има обороти ще си рахат.и при потегляне с малко повече газ с по плавно отпускане на амбряжа и си ти.този вариатор дето са го турнали италианците бърка цялата работа.гледах опел вектра 98г модел,направо кабелаците му зян,увити с изолирбанд и никви ядове.не може 1 и съща технология да дава 2 различни резултата ако няма нещо различно макар и малко в тях.

Comment

Ако е Denso iridium нямаш много полза от тях на газ , даже е по зле
                      ти пък убеден ли се че е по зле?нещо ми се струва че не си достатачно наясно
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

аз моята я карам вече 40 000 км с свещи бош, които ми излезнаха 64 лв. преди година и половина и нямам грижи все още ! Като от тези 40 000, 15 000 са ми на газ.
                        146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Първоначално публикувано от NAS Покажи съобщение
                          Аз преди месец си сложих Bosch и съм доволен засега. Преди карах с NGK, ама нищо не остана от тях и трябваше да ги сменям, ама не ми се даваха 250лв. за свещи. Много лоши думи се изговориха за Bosch, но за тази цена не може да се очаква да работят като NGK или Denso за повече от 250лв. Преди да си сменя свещите, сутрин беше ад:забива муцуна, като настъпех педала за газта и започваше да се дави, след като позагрееше, ми се налагаше да я изрежа малко, за да се държи нормално в ниските обороти. Сега тези неща ги няма и аз лично съм доволен. Разхода не ми падна особено, но вече съм се примирил с него. А по повод Golden Lodge - хубави са, ама и те излизат от скалата на бюджетните свещи. Ако караш в градски режим в повечето време, за мен лично разликата в свещите не играе особено като фактор. Сега ще ме оплюете, ама това си е мое мнение.
                          Къде ги купувате и са какви пари бе,че са извънбюджетни свещите Лоджи!?Съвсем бюджетни са.Четри свещи са до към 40 лева.Като ви слушам за свещи по за 250-300 лева и ми става лошо.И аз моята си я глезя със Селения Райсинг,ама щото не ми харчи масло и ми излиза по-евтино.Сменявам го на 45-50 000 км.Филтъра преди 10 000.Всички си обичаме колите,но нека бъдем разумни.НГК се провалиха тотално.Не съм аз виновен,че нямат добри изолатори.Но Бош е друга работа.Както и с акумулаторите.Ако са бразилски , чешки или турски-няма проблем.Проблема е,когато са испански.Да ама на това никой не обръща внимание и после:добри са , лоши са.То най доброто за газ бяха турските Шампион,но нали бяха по 2 лева и всеки бягаше от тях.Ако ги продаваха по 50 лева комплекта,оше да ги имаше,ама на.Няма ги.Знам,че сега ще ме обругаят дружно мнозина,но това е голата истина.Не винаги получаваме това,за което плащаме и трябва да сме внимателни.Питайте патило,а не старило.Споделих просто опита и мнението си.В предвид часа-наздраве
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Къде ги купувате и са какви пари бе,че са извънбюджетни свещите Лоджи!?Съвсем бюджетни са.Четри свещи са до към 40 лева.Като ви слушам за свещи по за 250-300 лева и ми става лошо.И аз моята си я глезя със Селения Райсинг,ама щото не ми харчи масло и ми излиза по-евтино.Сменявам го на 45-50 000 км.Филтъра преди 10 000.Всички си обичаме колите,но нека бъдем разумни.НГК се провалиха тотално.Не съм аз виновен,че нямат добри изолатори.Но Бош е друга работа.Както и с акумулаторите.Ако са бразилски , чешки или турски-няма проблем.Проблема е,когато са испански.Да ама на това никой не обръща внимание и после:добри са , лоши са.То най доброто за газ бяха турските Шампион,но нали бяха по 2 лева и всеки бягаше от тях.Ако ги продаваха по 50 лева комплекта,оше да ги имаше,ама на.Няма ги.Знам,че сега ще ме обругаят дружно мнозина,но това е голата истина.Не винаги получаваме това,за което плащаме и трябва да сме внимателни.Питайте патило,а не старило.Споделих просто опита и мнението си.В предвид часа-наздраве
                            евала бе бате,имало още 1на корава кратуна като мен дето,иска сама да се увери във всяко 1 начинание.е не подценявам също колегите от форума.

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                              ти пък убеден ли се че е по зле?нещо ми се струва че не си достатачно наясно
                              Ти Алфа 164 карал ли си че си компетентен с какви свещи върви ?
                              Да ти припомням ли че няма нищо общо с твойта
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ти Алфа 164 карал ли си че си компетентен с какви свещи върви ?
                                Да ти припомням ли че няма нищо общо с твойта
                                Ама не се карайте!Бая се рових,но(нарочно не използвах търсачката) никой не споменава,колко трябва да е разстоянието между електродите за съответния мотор.Щото една свещ може да е пригодна за много модели,но разстоянието да е различно.Точно тогава идва:ама тия свещи са калпави,забива ми , като е студена и прочие простотии.Я се изкажете по темата

Comment

Working...
                                X